De Jonge Akademie

Ga direct naar de inhoud
Ga direct naar de site navigatie
Ga direct naar zoeken

Eveline Crone en David Lentink bij TEDxAmsterdam op 25 november

25 november 2011

Op 25 november heeft de TEDxAmsterdam event plaatsgevonden in de Stadsschouwburg Amsterdam. Eveline Crone en David Lentink zijn twee van de inspirerende sprekers die hebben opgetreden. Video''s van hun lezingen zijn beschikbaar!

Dit jaar is het thema van TEDxAmsterdam: de menselijke natuur.

TED is een jaarlijkse conferentie waarbij vooraanstaande, spraakmakende spekers uit de wereld van wetenschap, technologie, design, entertainment, industrie en bedrijfsleven ideëen verspreiden aan een groot publiek. Op 25 november 2011 heeft het publiek waardevolle inzichten gekregen over de mens: hoe is het om een mens te zijn? Wat is de impact van de keuzes die we als mens maken?

Inspirerende sprekers hebben lezingen gehouden over het menselijk kunnen en hoe wij met onze onbreekbare geest en praktische kennis de natuurlijke omgeving waarin we leven kunnen veranderen. Daarnaast zullen de sprekers de donkere zijde van onze geest onder de loep nemen: irrationaliteit, menselijk falen, onverwachte verbintenissen.

Leden van De Jonge Akademie Eveline Crone en David Lentink zijn gastsprekers tijdens dit evenement. Lezingen zijn nu beschikbaar via de TEDxAmsterdam website of via YouTube.

 

 

Kruimelpad:
  1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws

Ga terug naar de bovenkant van deze pagina
Ga terug naar de inhoud
Ga terug naar de site navigatie
Ga terug naar zoeken