De Jonge Akademie

Ga direct naar de inhoud
Ga direct naar de site navigatie
Ga direct naar zoeken

#3 Unfolding Frogs, Code – in Life, the Universe and Everything

16 oktober 2012

Denk hardop mee! Op 30 november a.s. vindt #3 Unfolding Frogs, Code – in Life, the Universe and Everything van het Paleisje voor Volksvlijt plaats in Felix Meritus om 20.30 uur. Draag jouw associatie bij aan een groeiende verzameling ideeën over code in ons Cabinet of Curiosities en bouw mee aan het totaalkunstwerk dat in Felix Meritis in Amsterdam tot stand zal komen.

Hoe draag je bij?

Heel makkelijk! Waar denk jij aan bij code? Wat betekent code voor jou? Waar manifesteert zich code? Vertel je gedachte, laat een ding zien, een tekst of muziek horen en neem het op met je mobiele telefoon of webcam (max. 1 minuut). Lees de stap voor stap instructie hier. De bijdragen worden verzameld in ons Codecabinet en kunnen verschijnen op de website van de Volkskrant. Bekijk het Codecabinet, met daarin o.a. bijdragen van een bloemist, Mariëlle Tweebeeke, wetenschappers, een zuidelijke hoornraaf, Beau van Erven Dorens, een anonieme RAF-piloot en een draaiorgel.

#3 Unfolding Frogs, Code – in Life, the Universe and Everything

Het is een project met een menselijke Turingmachine, Dr Bettina Speckmann & Elena Beelaerts, pianola, Knalpot, het Codecabinet, Rob de Graaf, Conlon Nancarrow, David Jablonowski, LeineRoebana et al. Het is een project van Elena Beelaerts & Floris Tilanus.

Kruimelpad:
  1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws

Ga terug naar de bovenkant van deze pagina
Ga terug naar de inhoud
Ga terug naar de site navigatie
Ga terug naar zoeken